GTA III: The Definitive Edition komt deze week naar PlayStation Now

We weten ondertussen allemaal dat de launch, en het resultaat, van de GTA Trilogy niet meteen een schot in de roos was. GTA: San Andreas was bij launch meteen beschikbaar bij Xbox Game Pass en deze week krijgen ook PlayStation Now-abonnees hun ‘gratis’ GTA.

Inderdaad, deze weke vervoegt GTA III: The Definitive Edition de PlayStation Now line-up. Zo kan jij, als je een PS Now-abonnement hebt, gratis aan de slag met deze titel. Al moeten we er wel meteen aan toevoegen dat je snel zal moeten zijn om de game uit te spelen. GTA III: The Definitive Edition is slechts beschikbaar tot en met 31 januari 2022.

Vanaf 7 december kan je dus rekenen op onderstaande titels die het PS Now-aanbod vervoegen:

  • Grand Theft Auto III: The Definitive Edition
  • John Wick Hex – een tactische kijk op de larger-than-life films van Mike Bithell
  • Final Fantasy X/X-2 HD Remaster
  • Spitlings – een lokale en online co-op arcadegame

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)