Tweede netwerk test voor Elden Ring mogelijk op komst

Elden Ring

Tijdens het weekend van 12-14 november kon een select groepje spelers voor een eerste keer aan de slag met deze nieuwste aanstormende titel van FromSoftware. En als we een gerucht mogen geloven, dan lijkt er nog een nieuw event op komst…

Zoals gezegd, vond de vorige Network Test zo’n vier weken geleden plaats. Het betrof toen echter een Closed Network Test, waarbij je jezelf op voorhand diende te registreren en vervolgens geselecteerd moest worden vooraleer je aan de slag kon gaan met Elden Ring. Een tweede minpuntje had eveneens te maken met welke spelers toegelaten werden tot dit evenement; aangezien enkel PlayStation- en Xbox-spelers een gooi konden doen naar een code voor de Network Test.

Maar als we het gerucht van 4Chan mogen geloven dan zou er mogelijk een tweede Network Test zitten aan te komen, in de heel nabije toekomst weliswaar. Volgens bronnen zou deze tweede test worden aangekondigd op The Game Awards, die plaatsvinden op vrijdag 10 december. Deze tweede beta-test zou dan vervolgens plaatsvinden van 10-12 december en zou, in tegenstelling tot zijn voorganger, wel openlijk toegankelijk zijn voor iedereen. Tenminste, als je een PlayStation- of Xbox-console in huis hebt staan, want wederom worden PC-gamers uitgesloten van dit event.

Dit gerucht valt natuurlijk met een flinke korrel zout te nemen, aangezien er nog geen enkele officiële aankondiging van Bandai Namco, noch van FromSoftware is gepubliceerd. En hoewel 4chan in het verleden een bron van nauwkeurige leaks was als het gaat om aankomende videogames, blijft het echter een zeer twijfelachtige plek om nieuwe informatie te verzamelen.

Natuurlijk is het niet onlogisch dat er, in de aanloop naar een nieuwe game, meerdere beta-tests worden gelanceerd. Maar we denken toch dat er dan meer officiële info over zou zijn vrijgegeven door de ontwikkelaars, wat hier dus jammer genoeg niet het geval is.

Desalniettemin is dit zeker nieuws waar we momenteel toch vrij opgewonden van worden, en het vormt voor ons des te reden meer om aanstaande vrijdag met Argusogen naar The Game Awards te kijken.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.