Battlefield 2023 wordt een hero shooter zegt Tom Henderson

Battlefield 2042 ligt nog maar pas in de rekken of er wordt al vooruitgekeken naar de volgende teg in de reeks. De bekende leaker Tom Henderson heeft daar al een idee over.

Volgens hem wordt Battlefield 2023 een zogenaamde hero shooter. Na het schrappen van klassen en de introductie van Specialists zou dit volgens Henderson een logische next step zijn. De Specialists zullen niet verdwijnen, maar DICE zou ze versterken, aangezien het spel is gericht op een hero shooter.

Hou er echter rekening mee dat Battlefield 2023 zich in een vroege ontwikkelingsfase bevindt. En dat er dus nog heel wat zaken kunnen veranderen of aangepast worden. Eerst even kijken hoe het met Battlefield 2042 afloopt, en dan naar de toekomst kijken dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)