Jada Pinkett Smith (Niobe) staat centraal in nieuwe The Matrix Resurrections-trailer

The Matrix Resurrections 4

Uiteraard staat Neo op één, en Trinity waarschijnlijk op 2, wat betreft de populairste personages uit The Matrix-saga. Maar daarnaast waren er nog heel wat andere figuren die het universum meer kleur gaven. Eentje daarvan is Niobe, vertolkt door Jada Pinkett Smith, ook wel bekend als mevrouw Will Smith.

Zij, tenminste haar personage Niobe, staat centraal in een nieuwe kort video die Warner Bros. op de wereld heeft losgelaten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)