Eerste trailer voor Harry Potter: Return to Hogwarts

Een mens zou het bijna durven vergeten, maar net als Halo draait ook Harry Potter al meer dan 20 jaar mee. Op 21 november 2001 verscheen Harry Potter en de Steen der Wijzen en ook vandaag nog is onze bebrilde tovenaarsleerling nog steeds razend populair.

Reden genoeg voor HBO Max om uit te pakken op nieuwjaarsdag met een unieke special, een retrospectieve zeg maar, genaamd Harry Potter: Return to Hogwarts. En dit met de medewerking van onder andere Daniel Radcliffe, Emma Watson en een pak andere acteurs die aan de films hebben meegewerkt. Zij reizen allemaal mee naar Zweinstein om de verjaardag te vieren van de eerste film uit de saga en ons een blik te gunnen achter het scherm van deze unieke tovenaarswereld.

Hieronder dus een eerste trailer voor deze special.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)