Gran Turismo 7 gameplay video toont ons Deep Forest Raceway

Gran Turismo 7

Nu Xbox-gamers zich kunnen uitleven in het geweldige Forza Horizon 5, is het voor PlayStation-gamers nog steeds uitkijken naar Gran Turismo 7. En een nieuwe gameplay video maakt het wachten niet makkelijker.

PlayStation heeft namelijk een nieuwe gameplay video gelost waarin we een rondje rijden op de Deep Forest Raceway.

Fans die zich deze track herinneren zullen ongetwijfeld opmerken dat er wat dingen werden aangepast aan de layout van het circuit. Let op meer hindernissen en een haarspeldbocht in de laatste helft van het circuit om er maar een paar op te noemen.

Gran Turismo 7 verschijnt op 4 maart op PlayStation 4 en PlayStation 5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)