Steun het goede doel vanaf 2 euro en win prijzen met Gamers4Life

Kinderkankerfonds

Kerstmis is vaak een periode waarin een mens eens aan anderen, en in het bijzonder zij die het moeilijk(er) hebben, denkt. Naast De Warmste Week van Studio Brussel zijn er nog een heleboel andere initiatieven. Eentje daarvan is Gamers4Life.

Hieronder het persbericht dat we vandaag ontvingen en dat we graag met jullie delen.

Wil jij geweldige prijzen winnen en ook nog eens het goede doel steunen? Dit jaar organiseert Game Mania wederom de #Gamers4Life actie in haar winkels en haar webshop! Voor 2 euro kan jij een lootje kopen om KiKa en het Kinderkankerfonds te steunen terwijl je bij elke bijdrage kans maakt op een PlayStation 5-pakket en nog veel meer fantastische prijzen!

Lootjes voor Gamers4Life zijn vanaf 22 november 2021 tot en met 3 januari 2022 te koop in winkels van Game Mania en ook in de webshop.

Per lootje dat je koopt ontvang je een unieke code. Met deze code ga je naar www.gamers4life.eu om deze te verzilveren en geef je je voorkeursprijs aan. Hoe meer lootjes je koopt, hoe meer kans je maakt om onder andere een PlayStation 5-pakket te winnen!

Natuurlijk zijn er nog veel meer prijzen waar je uit kunt kiezen. Zo is er nog een Pokémon Trading Card Game Celebrations pakket, een Nintendo Switch Lite en nog veel meer! Bekijk snel wat er allemaal te winnen valt op de website van Gamers4Life en vergeet niet om je lootjes te verzilveren voor 11 januari 2022!

Vorig jaar heeft Game Mania maar liefst €57.058 euro opgehaald. Dit jaar halen we natuurlijk het liefst nog meer op om kinderen te kunnen helpen via KiKa en het Kinderkankerfonds! Dus wil jij kans maken op hele toffe prijzen én het goede doel steunen op een leuke manier, wacht dan niet langer en koop een lootje van €2 in een van de Game Mania winkels of op de webshop.

Members van Game Mania XP, het spaarprogramma van Game Mania, ontvangen bovendien per 5 aangekochte lootjes de unieke Gamers4Life XP badge én krijgen 500 XP coins. XP coins kunnen gebruikt worden om unieke aanbiedingen bij Game Mania, maar ook bij partners zoals Booking.com, Bongo en Boldking, te unlocken.

Over de goede doelen

Zowel KiKa als het kinderkankerfonds zetten zich in om kinderen met kanker te helpen. KiKa steekt alle donaties rechtstreeks in onderzoeken naar kinderkanker en betere behandelingen voor kinderen die lijden aan kanker. Het Kinderkankerfonds zorgt voor financiële en psychologische steun voor de patiënten en hun gezin.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)