Kingdoms of Amalur: Re-Reckonings Fatesworn-uitbreiding komt 14 december

Kingdoms of Amalur: Re-Reckonings is een RPG die je als liefhebber van het genre zeker een kans moet geven. Binnenkort, op 14 december, krijgt deze titel er trouwens extra content bij. Een extra reden dus om hem eens te proberen.

Nu de Kristallen Oorlog is uitgevochten en Gadlow is verslagen, hoopten de inwoners van Amalur dat de vrede in hun land zou terugkeren. En hoewel er inderdaad vrede is in Amalur, beginnen zich geruchten te verspreiden over een nieuwe bedreiging, die opkomt in het verre westen, het ijzige land van Mithros. Niemand minder dan Telogrus, de God van Chaos zelf, is ontwaakt en verzamelt volgelingen om de hele wereld in chaos te storten.

De aankomende uitbreiding Fatesworn biedt een gloednieuwe verhaallijn, een nieuwe omgeving, verschillende nieuwe quests en missies, nieuwe Chaos Realm dungeons over heel Amalur, een nieuwe gameplay mechanic, nieuwe wapens en armor, nieuwe vijanden, en nog veel meer. Het zal de level cap verhogen naar 50, en bevat zelfs een nieuwe soundtrack van de beroemde componist Grant Kirkhope.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)