Hood: Outlaws & Legends – Season 2: Yule introduceert Gold Rush-modus en battle pass

Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws & Legends is een niet onaardige coöp game met een unieke historische twist die jammer genoeg faalde vanwege (vooral) een gebrek aan content. Daar probeert het team achter deze titel iets aan te doen door met Seasons te werken. En met Season 2: Yule kunnen ze daar misschien in slagen.

Beginnen doen we met het nieuwe speltype Gold Rush. Om te winnen in dit PvPvE-speltype moet een team een bepaalde hoeveelheid goud naar een van hun gecontroleerde spawnpoints brengen vóór hun tegenstanders. Maar wees voorzichtig – als je te veel goud meeneemt, word je zwaarder en ga je langzamer lopen, dus zorg ervoor dat je het regelmatig veilig stelt. Met verschillende schatten om te stelen, verborgen goudstapels en het stelen van rivaliserende Outlaws, opent dit speltype de deuren van mogelijkheden, haalbare strategieën en verrassende epische momenten.

En dan de battle pass. Steel zowel het goud als het podium met de Season 2: Yule Battle Pass. Voltooi overvallen om verder te komen in de Battle Pass en verzamel meer dan 100 nieuwe outfits, wapen skins en banner packs om in stijl te stelen.

Laat ons hopen dat deze nieuwe content, die nu beschikbaar is, de game wat meer schwung kan geven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)