Asterix en Obelix geven er een lap op in launch trailer Asterix & Obelix: Slap Them All!

Asterix & Obelix

Ons nationale, en vooral antieke of geschiedkundige heldenduo Asterix en Obelix, laat weer van zich horen in een nieuwe game die als titel Asterix & Obelix: Slap Them All! meekrijgt. Het principe is simpel: zoek Romeinse soldaten en geef ze een pak slaag.

Asterix en Obelix: Slap them All! speelt zich af in het Gallië van 50 v. Chr., dat volledig bezet is door de Romeinen. Slechts één klein dorp van ontembare Galliërs houdt nog stand tegen de indringers. Speel als Asterix en Obelix en reis naar de meest iconische plaatsen uit de stripreeks terwijl je het opneemt tegen Romeinse legionairs, piraten, rovers en zelfs de gevreesde Noormannen.

Sounds fun!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)