Dit is de line-up voor de Playstation Plus games van december

PlayStation Plus

Een week geleden kregen we al een eerste gerucht over de mogelijke Playstation Plus games voor december. Nu worden de eerder genoemde games bevestigd via onderstaande video en komen er nog drie Playstation VR games bij, die later zullen worden bekendgemaakt.

Op 7 december verschijnen dus al zeker deze gratis PS Plus games:

  • Godfall (Challenger Edition) (PS5 en PS4)
  • Mortal Shell (PS4)
  • LEGO DC Super Villians (PS4)

Tot 7 december heb je dus nog tijd om de november PS Plus games aan je collectie toe te voegen:

  • Knockout City
  • First Class Trouble
  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
  • The Persistence (PS VR)
  • The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition (PS VR)
  • Until You Fall (PS VR)

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.