Epische launch trailer voor Halo Infinites campagnemodus

Halo Series

Als je wist hoe je zou sterven, hoe zou jij je leven anders leven?” Van een introzin of levensvraagstuk gesproken, deze kan tellen! De multiplayer is reeds beschikbaar sinds 15 november, maar op de campagne van Halo Infinite is het nog heel even, tot 8 december, wachten.

Als er één game is waar ik dit jaar absoluut naar uitkijk, dan is dat sowieso Halo Infinite. De saga, die al 20 jaar meegaat en een standaard neerzette voor het shootergenre op console zit diep in mijn hart gebeiteld. Ik ben helemaal mee met het universum en vind Master Chief een van de stoerste en coolste motherfuckers uit het gamesuniversum.

Of ik klaar ben voor de launch van Infinite? Hell yeah! En na het bekijken van de launch trailer nog meer…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)