Dying Light 2 Stay Human bereikt goudstatus

Dying Light

Voor zij die er nog aan zouden twijfelen: Dying Light 2 Stay Human zit op schema om zijn release van 4 februari 2022 te halen. De game bereikte immers de goudstatus wat wil zeggen dat hij klaar is om op schijfjes gedrukt te worden.

Dat liet ontwikkelaar Techland zelf weten naar aanleiding van de release van nieuwe gameplay die we later deze week te zien zullen krijgen. Techland zal zich de komende twee maanden richten op het optimaliseren, polijsten en implementeren van feedback van hands-on previews voor de lancering van de game.

We zijn hier erg enthousiast over en kunnen nu echt voelen dat dit echt gebeurt! Na zoveel jaren hard werken kijken we met trots uit naar de release van Dying Light 2 Stay Human.” zegt Techland Lead Game Designer Tymon Smektała.

De game is klaar om geproduceerd te worden, maar we zullen niet vertragen. Het feit dat de game klaar is en we twee maanden voor de release de gouden status hebben gehaald is een geweldig teken, maar het betekent niet dat ons werk hier eindigt. Er zijn nog wat upgrades en tweaks toe te voegen, en community feedback te implementeren, maar de basis is solide en klaar om te spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)