Fortnite introduceert nieuwe sociale ruimtes genaamd Party Worlds

Epic Games komt weer met een verrassing naar buiten voor de Fortnite-spelers. Geen zin om te knallen maar wel om lekker met je vrienden te chillen in de wereld van Fortnite? Dan kan dat binnenkort in de Party Worlds.

Party Worlds is een sociale ruimte in Fortnite waar je met je vrienden (of alleen) kan rondhangen, chillen, minigames spelen of nieuwe spelers ontmoeten.

Of hoe Epic het in een blogpost zelf omschrijft: “Dit zijn ervaringen die zijn ontworpen als plekken voor spelers om rond te hangen, leuke minigames te spelen en nieuwe vrienden te maken.

De ontwikkelaars deelden ook een paar voorbeelden van deze nieuwe Party Worlds in Fortnite Season 8.

  • Walnut World werd ontworpen door fivewalnut en is volgens Epic “een pretpark” waar je alleen of met je vrienden wat tijd kunt doorbrengen, of nieuwe vrienden kan maken.
  • Late Night Lounge, gemaakt door TreyJTH, is eerder een miniatuurwereld met een afgesloten lounge.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)