Skyrim speedrunner slaagt erin de game uit te spelen in iets meer dan een uur

Skyrim

Net als GTA V draait ook Skyrim reeds heel wat jaren, tien om juist te zijn, mee en is de game ook reeds op tig platformen verschenen. Dat belet heel wat fans niet om er nog steeds volle bak in te vliegen.

Neem nu nucular. Hij voltooide de game in 1 uur en 12 minuten, en dat zonder gebruik te maken van glitches in het spel, iets wat andere speedrunners vaak/altijd wel doen. Hiermee vestigde hij bovendien een nieuw wereldrecord.

Ik ben zelf al meerdere keren begonnen en herbegonnen met Skyrim maar ik zou absoluut niet kunnen wat nucular gepresteerd heeft.

Hieronder zie je zijn prestatie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)