Je kan vanavond Company of Heroes 3’s multiplayer pre-alpha spelen via Steam

Fans van het RTS-genre, en in het bijzonder het WWII-genre die komen met Company of Heroes 2 zeker aan hun trekken. Volgend jaar mogen we uitkijken naar Company of Heroes 3. Maar voor het zover is moet er eerst nog wat getest worden natuurlijk.

SEGA en ontwikkelaar Relic Entertainment laten weten dat je vanaf vanavond via Steam aan de slag kan met een gratis Pre-Alpha multiplayertest voor Company of Heroes 3. Dit tot en met dinsdag 7 december.

Wat mag je verwachten?

De Multiplayer Pre-Alpha laat je toe online te spelen en een eerste blik op te vangen van een aantal nieuwe multiplayer gevechten. Reken hier op vier Italiaanse kaarten in diverse spelmodi waaronder co-op vs AI-tegenstanders, competitieve PvP en schermutseling vs AI.

Dit terwijl je een aantal nieuwe features kan testen zoals het gloednieuwe , terwijl ze bekende en gloednieuwe functies uitproberen zoals Full Tactical Pause in de skirmish modus, zijbepantsering van voertuigen, Verticality, Battlegroups en Veterancy.

Ook keren twee klassieke facties terug, namelijk de Amerikaanse troepen en de Wehrmacht, elk met hun unieke en spel-veranderende vaardigheden op het slagveld.

Meer info en hoe je kan deelnemen vind je op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)