Dauntless komt op 2 december naar PS5 en Series X|S

Toen ik in 2019 Fortnite wat beu was besloot ik Dauntless eens te proberen. Deze free-to-play game houdt, kort door de bocht, wat het midden tussen Fortnite (qua tekenstijl) en Monster Hunter qua gameplay. Niet slecht en zeker het proberen waard. En dat kan vanaf 2 december zelfs op de nieuwe generatie spelconsoles.

Dauntless, een free-to-play co-op, action RPG ontwikkeld door Phoenix Labs, biedt ondersteuning voor visuals met een hoge resolutie en snellere laadtijden.

Na de launch kunnen PlayStation 5-spelers de verbeterde versie van Dauntless claimen en gratis downloaden in de PlayStation Store. Xbox Series X|S-spelers ontvangen de verbeterde versie van Dauntless automatisch via Smart Delivery.

Onlangs onthulde Phoenix Labs ook de volgende generatie SKU voor Dauntless. Deze nieuwe SKU verhoogt de Dauntless-ervaring over de hele lijn, en biedt 4K-resolutie, 60 FPS, sterk verbeterde belichting, tot 90 procent snellere laadtijden, en meer. Dauntless ondersteunt ook console-specifieke functies zoals 3D Audio en DualSense-functionaliteit op PS5.

Nog een dikke troef is dat Dauntless naadloze ondersteuning biedt voor cross-generatie en volledige cross-platform play voor zeven verschillende platforms.

Zoals gezegd zeker eens proberen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)