Real-Life Squid Game is waanzinnig populair op YouTube

Iedereen is ondertussen wel bekend, of zou dat moeten zijn, met de populaire Netflix-serie Squid Game. Dit tot groot ongenoegen van heel wat mensen trouwens omdat ook in scholen en zelfs warenhuizen mensen Squid Game naspelen. Maar niemand doet het echter zo goed als MrBeast.

En goed is nog zacht uitgedrukt want sinds MrBeasts versie op 25 november op YouTube verscheen, bekeken al meer dan 110 miljoen mensen onderstaande video.

Net als in de serie zie je ook hier 456 mensen in een groen jasje die strijden voor de som van 456.000 dollar. De sets werden getrouw nagebootst zoals in de serie, maar het geweld is natuurlijk niet aanwezig.

Om te zien of een deelnemer geraakt of uitgeschakeld is werd onder het shirt van elke deelnemer een klein apparaatje bevestigd dat “ontploft”, waardoor er een gaatje in het shirt ontstaat en er een bruinachtige vloeistof uit sijpelt.

Te zot voor woorden maar absoluut de moeite om te checken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)