Nieuwe trailer voor Total War: Warhammer III toont grote veldslag

Total War Warhammer 3

Als RTS fan ben je nog een tijdje zoet met Age of Empires IV, maar het is toch fijn dat we al weten dat we ons kunnen opmaken voor Total War: Warhammer III. Creative Assembly geeft ons een kijkje in de gameplay van de Nurgle-factie.

In de trailer krijgen we een gevecht tussen de Nurgle- en Slaanesh-facties te zien.

Total War: Warhammer III verschijnt op 17 februari voor PC en zal meteen beschikbaar zijn op de Xbox Game Pass. Op release kunnen spelers kiezen uit negen facties en hun bijbehorende legers. Met dit derde luik wordt de Total War: Warhammer reeks afgesloten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.