Lord of the Rings Online krijgt een visuele upgrade

Lord-of-the-rings-online-visual-update

Desondanks dat Lord of the Rings Online er verouderd uitziet, durf ik het af en toe nog wel eens opzetten. De setting en verwijzingen naar de waanzinnige wereld van Tolkien blijven gewoonweg te goed waardoor ik enkel maar blij kan zijn dat er eindelijk eens een grafische update komt voor deze mmo!

Ontwikkelaar Daybreak zal heel de game onder de loep nemen en het een grafische opknapbeurt geven. De bedoeling is de ervaring moderner te maken voor de speler, aangezien de game uitkwam in 2007. Daarnaast zou Lord of the Rings Online uitgebracht worden op consoles.

Het feit dat Lord of the Rings Online deze upgrade krijgt, hangt vast aan de aankomende Lord of the Rings-serie van Amazon. Deze zal vanaf 2 september 2022 te zien zijn op Amazon Prime.

Het ziet er dus naar uit dat 2022 het jaar van de Lord of the Rings fan wordt!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

Eén opmerking over 'Lord of the Rings Online krijgt een visuele upgrade'

  1. Dit nieuws moet je echt met een korreltje zout nemen. Dit komt niet van de ontwikkelaar SSG als officieel nieuws, maar als investerings pitch.

Reacties zijn gesloten.