Boba Fett keert terug naar Tatooine in nieuwe trailer Disney+ serie

The Book Of Boba Fett

It’s everyone’s favorite Bounty Hunter! The Book of Boba Fett zal exact binnen een maand van start gaan op Disney+. De nieuwe teaser van de reeks over premiejager Boba Fett kan je hieronder bekijken!

Het verhaal speelt zich af na het tweede seizoen van The Mandalorian en doet uit de doeken hoe Boba en de huurmoordenaar Fennec Shand het misdaadimperium van Jabba The Hutt op Tatooine proberen over te nemen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.