Gratis update WRC 10 voegt nieuwe content toe

WRC-10

KT Racing voegt met de gratis update heel wat nieuwe races en klassieke rallywagens toe aan WRC 10. De Acropolis Rally, met negen races en de Subaru Impreza WRC van Richard Burns zijn enkele van de nieuwigheden.

WRC 10 verscheen in september voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en pc en komt nu met een eerste semi grote gratis update. Naast de Acropolis Rally komen er nog vijf klassieke rallyraces en enkele rallyauto’s bij.

Een andere leuke verbetering is de update aan de Clubs-modus. Daar kan je nu een ‘Realistic Mode’ kiezen waardoor je opgelopen schade aan je auto meeneemt naar verschillende races.

De volledige patch notes kan je hier uitvoering nalezen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.