Jurassic World Evolution 2 accolades trailer

Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution 2 is reeds een poosje uit en is zeker voor de fans van dino’s of management simulatiegames een dikke aanrader.

Dat blijkt ook uit de vele reviews en comments die je op het net over deze game kan vinden. Onderstaande accolades trailer vat ze allemaal nog eens netjes samen, en dit in het gezelschap van flink wat dino’s natuurlijk.

Check zeker ook onze review van deze geweldige game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)