Er komt een Netflix-film rond Damon Albarns band Gorillaz

Damon Albarn, zegt die naam je niets? Hij is de frontman van de Britse band Blur. Zegt Blur je niets? Dan ken je toch het nummer Song 2 uit FIFA 98? Ook niet, dan ken je hem misschien als de man achter de animatieband Gorillaz.

Feit is dat Damon op dit moment in Los Angeles zit voor de opnames van een volledige film rond zijn populaire geanimeerde band Gorillaz. Deze film zal later te zien zijn op Netflix bevestigde hij bovendien aan Apple Music in een interview.

Wanneer de film op Netflix komt en waar hij over gaat, dat is nog niet geweten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)