Geralt versus een Myriapod in nieuwe The Witcher S2-trailer

Het is nog altijd wachten op de start van The Witcher Season 2 op Netflix. En als absolute fan van de games, en ook Season 1, kijk ik reikhalzend uit naar de start van Season 2 op Netflix.

Om onze honger nog wat aan te scherpen serveren de makers ons een nieuwe teaser video waarin we een Myriapod zien opduiken.

In de korte video zien we het monster op Geralt afkomen voordat hij met zijn zeisachtige ledematen zwaait om Geralt te verscheuren. En de rest? Dat zie je in onderstaande video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)