Xbox Games with Gold voor december duiken op

Xbox Series X|S Console

Elke maand opnieuw kunnen Xbox Gamers met een Xbox Live Gold-abonnement, of Ultimate Pass, rekenen op een aantal gratis games. Die van december zijn nu online gelekt.

En ja een lek is een lek, en niet altijd betrouwbaar maar dit lekt komt van Dealabs. Klinkt deze naam je bekend in de oren? Dat kan!

Elk PlayStation Plus gratis videospellenlek van de voorbije maanden kwam van Dealabs en deze mens(en) had(den) het telkens bij het rechte eind. En als ook dit lek klopt, dan kunnen Xbox Live with Gold-abonnees in december uitkijken naar The Escapists 2, Tropico 5 Penultimate Edition, Orcs Must Die, en Insanely Twisted Shadow Planet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)