Keanu Reeves wil niet dat John Wick of Neo in Mortal Kombat opduiken

Keanu Reeves

Keanu Reeves is een held! Dat bleek nog maar eens toen de acteur opdook op de E3 om Cyberpunk 2077, waar hij zelf in meespeelt, onder de aandacht te brengen. Verder kennen we hem natuurlijk van zijn rollen in onder andere John Wick en The Matrix.

Mister Mortal Kombat himself, Ed Boon, droomt er al een tijdje van om zowel John Wick als Neo te laten opdraven in zijn Mortal Kombat games. Zoals we allemaal weten is de man er niet vies van om populaire film- en actiefiguren zoals bijvoorbeeld Robocop of Predator te laten opdraven in zijn vechtspellen.

Maar Keanu Reeves zelf is er niet zo happig op om zijn personages te zien opdraven in Mortal Kombat games. En dan in het bijzonder John Wick en Neo uit The Matrix. Dat liet hij zelf verstaan in een interview met Esquire.

Als het aan mij lag? Nee. Mortal Kombat is op zoveel manieren geweldig, maar ik denk… weet je, Neo, John Wick, zij doen hun eigen ding. Mortal Kombat doet zijn eigen ding,” zei hij.

Nu of hij veel in de pap te brokken heeft hieromtrent dat is een ander paar mouwen. Mortal Kombat en The Matrix, en ook NetherRealm, zijn allemaal eigendom van Warner Bros., dus dit soort cross-over lijkt zeker mogelijk. Maar de John Wick-serie is eigendom van Lionsgate. Dat wil niet zeggen dat een cross-over niet zou kunnen gebeuren want met het nodige geld is alles te koop natuurlijk.

Wie krijgt uiteindelijk zijn zin? Ed Boon of Keanu Reeves?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)