Nieuwe Deathloop-update maakt NPC’s slimmer, en Invasions moeilijker voor Colt

Deathloop

De PlayStation 5- en pc-exclusive Deathloop is zonder twijfel een van de grootste kanshebbers om de GOTY 2021-award binnen te halen. En deze heeft nu net een nieuwe update gekregen die het spel nog interessanter maakt.

Bethesda’s Deathloop heeft dus een update gekregen, en die verandert op nogal drastische wijze de manier waarop spelers beslissingen moeten nemen. Dit zowel wat betreft de manier waarop ze het opnemen tegen NPCs als Julianna’s Invasions.

Dit wil onder andere zeggen dat de NPC’s nu een stuk slimmer zijn geworden, en dat onze vriend Colt het moeilijker zal hebben om Julianna’s Invasions te ontwijken.

Game update 2 verbetert NPC reacties en pathing, UI helderheid en uiterlijk, audio mix kwaliteit, en vele andere elementen,” lezen we op Bethesda’s blog. Aangevuld met “Het voegt ook controller remapping toe, evenals field-of-view en motion-blur controls voor PS5.

Check hier onze Deathloop-review en weet dat de game nu aan halve prijs staat in de PlayStation Store als je zin zou hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)