Marvel’s Avengers PlayStation-exclusieve Spider-Man DLC heeft geen verhaallijn

Marvel's Avengers Spider-Man

Spider-Man mag dan wel de coolste held uit het Marvel-universum zijn, zijn bijdrage als exclusieve DLC aan Marvel’s Avengers heeft niet echt veel om het lijf zo blijkt.

Binnenkort vervoegt Spider-Man de rangen van de Avengers, in de hoop de game alsnog een extra boost te geven of te redden vermoeden. Al moeten we niet echt op veel spectaculairs hopen zo blijkt. De Spider-Man DLC, exclusief op PlayStation trouwens, zal in Marvel’s Avengers geen nieuwe verhaalmissies bevatten.

Waar kunnen we dan wel op rekenen? Wel verwacht je vooral aan audiologs en geïllustreerde cutscènes die je vrijspeelt door in-game uitdagingen te voltooien in reguliere Avengers Initiative multiplayer-missies.

Meteen een, of mogen we zeggen “weer” een domper op de feestvreugde voor de fans. Zij keken immers uit naar het type verhalende content dat eerder opdook zoals bij de komst van DLC-helden Kate Bishop, Clint Barton en Black Panther naar Marvel’s Avengers.

Dit vertelde Marvel’s Avengers gameplay director Philippe Therien in een interview met IGN.

We willen onze inspanningen besteden aan content waar iedereen van kan genieten, dus hebben we ervoor gekozen om veel van onze energie te besteden aan de Klaw raid die op hetzelfde moment komt,” zei Therien. “Spider-Man kan alle content spelen, maar dan brengen we een stuk content uit dat goed is op alle platformen. Echt dat was een beslissing die al vanaf het begin zo is geweest.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)