fbpx

Amazon Prime Gaming-abonnees krijgen 9 gratis games in december

amazon prime gaming

Naast PlayStation Plus en Xbox Live Gold en/of Game Pass zijn er nog verschillende manieren om gratis games te scoren. Denk bijvoorbeeld aan Epic Games of, waarom niet, Amazon Prime Gaming.

Als jij een abonnement hebt op Amazon Prime Gaming dan wordt december echt een feestmaand voor jou. Amazon Prime-leden kunnen namelijk negen gratis PC-games claimen als onderdeel van de Prime Gaming-lijn van december 2021.

En deze games zijn zeker niet de minsten. We lijsten ze hieronder even op:

  • Frostpunk
  • Journey to the Savage Planet
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered
  • Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
  • Tales of Monkey Island Complete Pack
  • Football Manager 2021
  • Morkredd
  • Spellcaster University
  • Youtubers Life

Ook geven we nog even mee dat Fall Guys op 23 november, vandaag dus, een Prime Gaming Gifty Bundle krijgt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: