Microsoft open de deuren van het virtuele Xbox-museum

Dit jaar staat bij Microsoft alles in het teken van het 20-jarige bestaan van Xbox. Om dit jubileum nog extra in de verf te zetten, heeft Microsoft een wel heel originele manier bedacht om een kijk doorheen de geschiedenis van Xbox te krijgen.

Sinds vandaag kan je via deze link het virtuele museum bezoeken. Niet alleen kan je de geschiedenis van elke Xbox-console bekijken, ook kan je jouw persoonlijke Xbox-museum een bezoekje brengen. Dit kan je doen door op de hoofdpagina op de gouden trofee in het midden te klikken en je in te loggen met je account. Eenmaal ingelogd, zie je een overzicht van welke Xbox-console jij ooit in je bezit hebt gehad, je Gamerscore, het aantal verschillende spellen dat je gespeeld hebt enzovoorts. Via muis en toetsenbord kan je zelfs rondlopen en meer gedetailleerde info bekijken. Je kan ook een link delen met vrienden zodat ook zij eens een kijkje in jouw museum kunnen nemen.

Neem zeker even de tijd om wat ‘rond te lopen’ in het museum. Het is zeker en vast de moeite waard!

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.