Netflix-games nu ook te spelen op iPhone en iPad

De nieuwe mobiele games van Netflix zijn vanaf nu ook beschikbaar op iOS-apparaten. Een week na de start op Android kun je nu ook de games downloaden op je iPhone of iPad. Je moet er wel Netflix-abonnee voor zijn, maar wie is dat ondertussen nog niet?

Netflix Games werd vorige week aangekondigd, toen alleen nog beschikbaar op Android. Abonnees kunnen de spellen gratis spelen na inloggen met hun Netflix-account en de games bevatten geen in-app aankopen of advertenties.

Momenteel zijn er slechts 5, relatief eenvoudige, games beschikbaar, namelijk ‘Stranger Things: 1984’, ‘Shooting Hoops’, ‘Card Blast’, ‘Stranger Things 3: The Game’ en ‘Teeter Up’. Komende tijd wil het streamingbedrijf het aantal beschikbare games snel verhogen. 

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.