Gameplay van remasters van Grand Theft Auto 3 en Vice City opgedoken

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition

Morgen is het zover, dan verschijnt eindelijk het veelbesproken Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition. Ik moet eerlijk toegeven dat ik best wel enthousiast ben, al vraag ik me af of ik alle drie de games écht wel ga spelen.

Blijkbaar zijn er al heel wat exemplaren de wereld ingestuurd, al dan niet legaal, waardoor er hier en daar al gameplayvideo’s opduiken. Meer bepaald van de remaster van GTA 3 en Vice City in dit geval.

Ik zou zeggen: check snel de video’s voordat ze door Rockstar offline gehaald worden…

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition is vanaf morgen in digitale vorm te koop op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.