Cool artwork van gecancelde Batman Arkham Knight sequel

Batman Arkham Knight Sequel

In de zomer van 2015 konden we ons allemaal vergapen aan het prachtige Batman Arkham Knight. Het vierde deel uit de reeks kon op heel wat bijval rekenen, waardoor er plannen waren voor een vervolg.

De ontwikkeling stond op naam van Warner Bros. Montréal, en dus niet Rocksteady, en de game zou opnieuw draaien rond Bruce en zijn zoon Damian Wayne. Helaas werd het project naar de vuilbak verwezen en zou het dus nooit het licht zien.

Er werd heel wat werk verzet voor de game en daar zijn nu enkele restanten naar boven komen drijven. The Arkham Channel heeft via Twitter enkele tekeningen naar buiten gebracht waarop we beide protagonisten zien afgebeeld. Verder zien we een wel héél erg cool concept van de Batcycle. De tekeningen zouden afkomstig zijn van concept artiest Goran Bukvic.

Op dit moment werkt Rocksteady aan Gotham Knights, een game die helaas geen link heeft met de Arkham-games. Tijdens het voorbije DC FanDome-event werd er nog een vette trailer vrijgegeven van de game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.