Deze über coole LEGO AT-AT kost je 799,99 euro

LEGO is cool, en LEGO Star Wars is nog veel cooler! Maar jammer genoeg te duur voor mijn bescheiden spaarvarkentje. Als jij wel genoeg centen hebt, en een Star Wars-fan bent in hart en nieren (al ben ik dat laatste ook wel) dan is deze LEGO AT-AT iets voor jou.

LEGO heeft dus inderdaad een nieuwe Star Wars-set aangekondigd, en wat voor eentje. We hebben het hier dan wel over een AT-AT (All Terrain Armored Transport), zoals we die kennen uit Star Wars: The Empire Strikes Back.

De AT-AT set bestaat uit maar liefst 6.785 stukjes en is zo’n 60 cm hoog met een lengte van zo’n 70 cm. Dat is bijna even groot als mijn 4 maanden ouden American Stafford om je een idee te geven…

De AT-AT gaat open om het interieur van het voertuig te onthullen, en is compleet met een beweegbaar hoofd, draaiende kanonnen, en minifiguren. Er zit ook een kleine Luke Skywalker bij, compleet met een draad, zodat je de scène waarin Luke onder de AT-AT zwaait kan nabootsen in LEGO.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)