Assassin’s Creed Chronicles Trilogy nu gratis op pc

Assassin's Creed Chronicles – Trilogy

Gratis games! Bestaat er iets mooiers? Dat in combinatie met de 35ste verjaardag van Ubisoft zorgt ervoor dat je Assassin’s Creed Chronicles Trilogy nu gratis krijgt op pc.

In Assassin’s Creed Chronicles Trilogy ontdek je de vergeten verhalen van drie opmerkelijke Assassins in gloednieuwe settings met opvallende 2.5D stealth gameplay. Elk hoofdstuk heeft een unieke held en een nieuwe setting, allemaal met elkaar verbonden via een gedeeld plot dat enkel op het einde wordt onthuld.

Tussen 9 en 12 november kan je de Assassin’s Creed Chronicles Trilogy gratis digitaal aanschaffen. Het enige wat je moet doen is naar de Ubisoft-site surfen en je game claimen.

Eazy piezy!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)