Schitterende Jurassic World Evolution 2 launch trailer

Jurassic World Evolution 2

Geef toe: er is niets mooiers dan je zelf gekweekte, of hoe zeg je dat, dino’s door de grote poort, inclusief epische muziek en rode zwaailichten, naar buiten te zien wandelen, en ze daarna soigneren en in de watten te leggen.

Elke dino die ik zo het leven schonk in Jurassic World Evolution bezorgde me elke keer weer opnieuw kippenvel.

Een gevoel dat ik ook verwacht te krijgen bij Jurassic World Evolution 2 dat vanaf vandaag in de rekken ligt en nog meer dino’s en mogelijkheden aan boord heeft om je park te pimpen.

Dus vanaf vandaag zijn de poorten geopend en kan iedereen die daar zin in heeft zijn eigen Jurassic Park bouwen. En geloof me, dat is vet!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)