“GTA IV remastered in 2023 naar pc/consoles, mèt Liberty City-episodes”

Zijn ze daar bij Rockstar nog wel bezig met GTA VI? Een mens begint het zich stilletjesaan af te vragen. GTA V Remastered verschijnt in 2022, GTA Trilogy: The Definitive Edition verschijnt nog deze week, en er zou nog een remaster in aantocht zijn.

Er duiken namelijk verhalen op waaruit zou blijken dat Grand Theft Auto IV Remastered, die met Niko Belic, in 2023 zou verschijnen voor pc en consoles.

Deze remaster zou verschijnen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, en Xbox One en dit alles gebundeld met Episodes from Liberty City. Maar dan wel zonder multiplayer volgens een kerel genaamd @RalphsValve. En deze had het eerder al bij het recht eind bij vorige van zijn lekken, waaronder Modern Warfare II.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)