Nieuw videodagboek toont hoe je jouw bolide kan pimpen in Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Racen met blitse bolides, zeker in games als GT 7 of Forza Horizon 5, is super plezant. Maar voor sommigen is het nog plezanter om die wagens tot in de kleinste details te tunen. En dat is uiteraard ook mogelijk in Gran Turismo 7.

Het spreekt voor zich dat heel wat Gran Turismo-fans er nu reeds naar uitkijken om met de meer dan vierhonderd wagens creatief aan de slag te gaan, en daarna hun ontwerpen online aan de wereld te tonen.

Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, dat zie je in onderstaande video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)