Souls-like Pinokkio game toont alpha gameplay trailer

Souls-like games, het is een genre apart. Gamers die zichzelf tot het uiterste drijven om deze avonturen te beleven. Binnenkort mogen deze spelers aan de slag met Pinokkio in Lies of P. De interesse wordt in elk geval al opgewekt met een pittige trailer.

We spelen als Pinokkio, een gemechaniseerde pop, die op zoek is naar Geppetto. Zijn doel is vrij simpel: mens worden. Pinokkio zal dit niet op een liefdevolle manier aanpakken, maar zal de strijd aangaan met magie en verschillende wapens.

Je zal als speler verschillende delen van het lichaam van Pinokkio kunnen aanpassen, zodat je paraat bent voor gevechten en exploratie. Wat ook opvalt zijn de “lying quests”, deze quests veranderen op basis van hoe spelers de inwoners van Krat besluiten te misleiden.

Lies of P speelt zich af in de fictieve stad Krat, dat zich afspeelt in een periode van vrede en welvaart in Europa voor het begin van de Eerste Wereldoorlog.

De game zal speelbaar zijn op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X. Een releasedatum is helaas nog niet bekend gemaakt en we willen in dit geval niet liegen…

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.