League of Legends-spin-off-game verschijnt volgende week

Hextech Mayhem

Het is tegenwoordig League of Legends al wat de klok slaat. De bekende moba bouwt zijn universum verder uit met een nieuwe ritmische endless runner game Hextech Mayhem: A League of Legends Story.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story wordt uitgebracht als onderdeel van Riot Forge. Riot Games is van plan andere studio’s aan de slag te laten gaan met het League of Legends IP om zo meer spin-off games te kunnen voorzien voor fans.

Ontwikkelaar van dienst voor Hextech Mayhem is Choice Provisions, bekend van de Bit.Trip-reeks. Spelers besturen Ziggs, een maniakaal bommen makende yordle, terwijl ze een 2D level doorkruisen en obstakels vermijden, dat allemaal op de maat van de beat van een Riot soundtrack.

De game komt op 16 november uit op Nintendo Switch en pc. Ook komt de game ergens binnenkort naar Netflix Gaming.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.