Grote teaser in laatste trailer Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters Afterlife

Volgende week vrijdag, 19 november, kan ik ein-de-lijk naar Ghostbusters: Afterlife gaan kijken. Het deuntje zit al weken in mijn hoofd en na het zien van de nieuwste trailer wéét ik dat ik er helemaal klaar voor ben!

Veel woorden ga ik niet vuil maken aan deze trailer. Je moet hem gewoon gezien hebben om helemaal in de sfeer te komen. Heel erg veel nieuwe beelden krijgen we echter niet te zien, maar het beste zit in de laatste 5 seconden van de trailer… Zouden de geruchten écht waar zijn!?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.