Prijzen voor Skyrim: Anniversary Edition bekend

Skyrim

Fus Ro Dah! Volgende week brengt Bethesda Skyrim Anniversary Edition op de markt. Dit alles om het tienjarige bestaan van de game te vieren.

We zullen met het minder goede nieuws beginnen. Spelers die de game nog niet in hun bezit hebben, zullen maar liefst €54,99 betalen voor de jubileum-editie. Het goede nieuws is dat indien je de Special Edition van Skyrim hebt, je slechts €19,99 moet neertellen voor de upgrade naar de Anniversary Edition.

Zowel de Skyrim Special Edition als de Anniversary Edition krijgen gratis next-gen upgrades voor PS5 en Xbox Series X|S.

De Anniversary Edition is beschikbaar vanaf 11 november. In deze editie zit zowel de Special Edition uit 2016 en alle Creation Club-content die is gemaakt voor Skyrim.

Je kan in deze FAQ blogpost van Bethesda alle informatie terugvinden.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.