Wonder Woman in pole position om de heks te spelen in live-action verfilming Sneeuwwitje

Wonder Woman

Disney, en het publiek, lijken maar niet genoeg te krijgen van live-action verfilmingen van klassieke Disney-tekenfilms. De volgende in lijn wordt naar alle waarschijnlijkheid Sneeuwwitje waarin Wonder Woman de rol van de heks op haar zal nemen.

Of tenminste, de actrice die Wonder Woman speelt: Gal Gadot. Dat is alvast wat The Hollywood Reporter naar buiten brengt. Ze zou op dit moment aan het onderhandelen zijn met het management en regisseur Marc Webb.

De rol van Sneeuwwitje zou gespeeld worden door Rachel Zegler, terwijl de liedjes gecomponeerd worden door het Oscar-winnende duo Benj Pasek en Justin Paul. Zij waren ook verantwoordelijk voor de nummers in La La Land en The Greatest Showman.

Sneeuwwitje en de zeven dwergen was in 1937 (écht waar) de allereerste langspeelfilm die Walt Disney op de wereld los liet. Heel wat andere iconische tekenfilms zouden volgen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.