Zoveel plek heb je nodig om de GTA: The Trilogy – Definitive Edition te kunnen installeren

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition

Het grote gamesseizoen is begonnen! Met Forza Horizon 5, Call of Duty: Vanguard en nog een heel pak andere games, gaan we keuzes moeten maken welke game eerst te spelen.

Een game die tussen al dat grote geweld komt tussen gefietst, is geen kleintje. Niet qua reputatie, maar ook niet qua vereiste schijfruimte. Via PlayStation Game Size weten we al hoeveel ruimte we moeten vrijmaken per game uit de GTA-trilogie:

  • Grand Theft Auto 3: The Definitive Edition – 5,293 GB
  • Grand Theft Auto: Vice City- 10,768 GB
  • Grand Theft Auto: San Andreas – 22,679 GB

Let op: het gaat hier om de bestandsgroottes van de PlayStation 5-versies. Al is dit wel een mooie indicatie van wat je moet vrijhouden op andere consoles en PC.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition verschijnt op 11 november in digitale vorm op alle hedendaagse consoles en PC. De fysieke versies zijn vanaf 7 december te koop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.