Moorddadige wezens slaan toe in trailer voor horrorprent Unwelcome

Zegt de naam  Hannah John-Kamen jullie iets? Zou moeten want jullie kennen haar zeker uit Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Ook in de horrorprent Unwelcome staat ze er niet goed voor…

Wanneer Maya en Jamie besluiten om het drukke stadsleven achter zich te laten en te verhuizen naar een afgelegen landhuis in Ierland, hadden ze beter twee keer nagedacht…

Het koppel krijgt om te beginnen ambras met enkele buurtbewoners die niet op stadsbewoners zitten te wachten. Maar dat is nog het ergste niet. Ze worden ook op de hielen gezeten door kwaadaardige, moordlustige wezens door wie ze vanuit hun eigen tuin in de gaten worden gehouden.

Toch maar beter bij moeder thuisgebleven denken we dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)