Schrijf je nu in voor de Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux

Mario Kart Next-gen

Vind je van jezelf dat je een hele straffe Mario Kart-speler bent, en heb je zin om dat te tonen aan de wereld? Schrijf je dan nu in voor het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux.

Op zaterdag 6 november start de Autumn Cup, wat alweer het derde toernooi is in het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux.

Er zijn ook dit keer weer mooie prijzen te winnen. De winnaar van de Autumn Cup wint een HORI Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe. Op Twitter geeft Nintendo nog drie toffe Red Shell-pluches weg aan de leukste racemomenten die gedeeld zijn met #AutumnCup.

Meedoen kan op zaterdag 6 november van 19:00 tot 20:00 met de toernooicode 1668-9695-2875

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)