Battlefield 2042’s grootte op PS5 en pre-load data zijn gelekt

Battlefield 2042

Ruimte op je harde schijf voor al je games, je hebt er nooit voldoende. Vraag is dan ook of je voldoende schijfruimte vrijhebt op je PS5 om Battlefield 2042 te installeren. Ook altijd handig om weten is vanaf wanneer je de game kan pre-loaden zodat je bij launch meteen aan de slag kan.

Een Twitter-account genaamd PlayStation Game Size kon de hand leggen op zowel de bestandsgrootte van Battlefield 2042 als de data waarop je de game kan pre-loaden.

Zoals eerder gemeld deze ochtend kan je de game ook 10 uur gratis spelen. Hoe dat werkt lees je in deze post.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)