EA Play/Game Pass-abonnees mogen Battlefield 2042 10 uur gratis testen

Battlefield 2042 Hazard Zone

Tja, daar sta je dan. Welke game ga je aanschaffen? Vanguard of Battlefield 2042? Is Battlefield 2042 sowieso iets voor jou of toch niet? Twijfels, twijfels en nog eens twijfels. Gelukkig komt EA met een leuk concept op de proppen voor al wie twijfelt.

Zo kunnen EA Play en Game Pass-abonnees vanaf 12 november, toevallig op mijn verjaardag, tien uur gratis aan de slag via een zogenaamde early access trial met Battlefield 2042.

Het zelfde geldt trouwens voor EA Play Pro-abonnees en iedereen die de Gold- of Ultimate-edities van Battlefield 2042 heeft voorbesteld. Het voorstel is geldig tot en met 19 november wanneer het spel in de rekken ligt. Zij die de game echter gewoon willen proberen hebben via EA Play en Game Pass is beperkt toegang tot tien uur in de week.

Overtuigd en klaar om je centen te spenderen? Dan kunnen gamers die meespelen via EA Play en/of Game Pass de volledige versie van Battlefield 2042 moeten kopen (of zich abonneren op EA Play Pro) om verder te kunnen spelen.

Doe je aan niets van dit alles mee, dan is het gewoon wachten tot 19 november.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)