Animal Crossing: New Horizon 2.0-update vroegtijdig live

In deze tijden van uitgestelde games en vertraagde updates brengt Nintendo een straaltje zonneschijn. Zo is de nieuwste Animal Crossing: New Horizons-update nu reeds live. De update stond gepland voor aanstaande vrijdag, maar is nu reeds te downloaden. Een fenomeen die ikzelf eigenlijk nog nooit meemaakte.

De 2.0-update brengt heel wat nieuwigheden naar de game en is helemaal gratis beschikbaar voor eigenaars van de game. Hoewel de update er nu reeds is, laat de Happy Home Paradise-uitbreiding (die wél betalend is) wel op zich wachten tot vrijdag. Spelers kunnen de update downloaden door de game te selecteren in het Home-menu en vervolgens op het +-symbool te duwen.

Benieuwd wat jou te wachten staat in de nieuwe update? Check dan zeker mijn samenvatting hier!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.